Arrancada d’any súper activa

GDE Zoom
Reunió GDE per videoconferència

Des del GDE hem tingut una arrancada d’any súper activa, amb activitats i conferències de tota mena, seguint amb el nostre objectiu d’intercanviar i sumar des de la nostra experiència i trajectòria.

El mes de febrer el vàrem iniciar amb una conferència d’un dels nostres socis el Dr. Xavier Costa al voltant de la sostenibilitat els ODS (objectius de Desenvolupament Sostenible) i de totes les mesures que la Clínica Costa Codina està implantant per seguir sent puntera en innovació i en responsabilitat social i ambiental.

El març va seguir amb una immersió en l’àmbit de la logística, però també en la qualitat laboral en aquest sector, concretament vàrem poder compartir de la mà de Nemesio Navas, director general i propietari de Vivace Logistics la implantació d’una plataforma en línia que ofereix continguts audiovisuals per impactar positivament en la salut física, nutricional, emocional i mediambiental dels col·laboradors.

I finalment aquest mateix mes d’abril que vàrem poder conèixer de primera mà el projecte de constitució d’una nova patronal catalana impulsada per l’empresari vallesà Pere Barrios.

Acabada la seva ponència, ens vàrem submergir en entendre i estudiar l’estructura del consum elèctric a les empreses i les infraestructures d’energies renovables i un comparatiu amb diferents fonts de energia (gasoil-gas-elèctric/aerotèrmica/ geotèrmia)  Jordi Barceló de Opice i Jordi Camps de l’empresa Electrocamps.

GDE
Ponència GDE per videoconferència