Converses a l’Alta Alella i cloenda amb un cocktail maridatge espectacular

El passat 18 de juliol ens vam reunir a l’Alta Alella: un celler familiar d’agricultura ecològica situat en un entorn privilegiat. Vam iniciar la sessió parlant dels fets diferencials que ens quedaven pendents de trobades passades, així com dirigint la mirada al passat per repassar els 10 anys d’història del GDE. Vam compartir vivències, records i anècdotes, recordant els inicis i reflexionant sobre què ens ha aportat en l’àmbit professional i personal.

Van compartir les seves experiències en Jordi Barceló, l’Alba Muñoz, en Xavier Costa, en Namesio Naves, en David Camps, la Montse Guiñon i l’Eduard Lagarda. Un dels temes més recurrents va ser la importància d’establir un protocol de successió familiar, així com estar en constant formació per fer créixer el teu negoci. Va ser una xerrada molt enriquidora i agradable on vam empatitzar amb els companys i vam valorar plegats la importància i el sentit de trobar-nos mensualment.

Tot seguit, Josep Maria Pujol Busquets, propietari i director tècnic d’Alta Alella, va impartir una xerrada sobre la seva trajectòria professional i el seu recorregut en el sector. Ens va explicar que la seva filla havia entrat al negoci, i que la comunicació és essencial: ho és tot. En acabar, vam realitzar una visita guiada per les meravelloses instal·lacions del celler i vam concloure amb un còctel maridatge espectacular per un fi de trobada immillorable.

About the Author
El Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris GDE, és una associació empresarial sense afany de lucre que pretén estimular i desenvolupar l’activitat econòmica al territori i entre els seus associats.