GDE, 10 anys creixent junts

El passat 21 de novembre vam celebrar el desè aniversari del GDE en un acte emotiu ple de records. Vam gaudir de la celebració més de 350 persones. Un vídeo commemoratiu del desè aniversari va servir de tret de sortida.

Vam comptar amb la fantàstica ponència de la psiquiatra Marian Rojas sobre el seu llibre “Cómo hacer que te pasen cosas buenas”; un llibre que parla del cervell, les emocions i l’equilibri interior. Va ser una ponència molt científica, però alhora molt humana, que ens va encoratjar a construir la millor versió de nosaltres mateixos, a traçar un projecte de vida i a fer-ho tot amb passió. “Lo que el corazón quiere de verdad, nuestra mente lo encuentra.” – Marian Rojas

El colofó final va ser musical. El concert de Claudi Arimany, un virtuós de la flauta, va ser fabulós. La seva combinació de jazz i música clàssica ens va deixar a tots encantats. 

El president del GDE, Martí Batallé, va animar a sumar-se al grup a tothom que tingués inquietud per participar i va recordar amb emoció els 10 anys de l’entitat.

En definitiva, va ser un acte amb l’essència de totes les nostres trobades i que recordarem com un dia molt especial.

10 anys de cultura empresarial, de participació i d’aprenentatge amb el compromís de ser millors empresaris cada dia. GDE, 10 anys creixent junts.

 

About the Author
El Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris GDE, és una associació empresarial sense afany de lucre que pretén estimular i desenvolupar l’activitat econòmica al territori i entre els seus associats.