Open Arms i Fundació Lluita contra la sida

En la sessió privada pels socis del GDE del passat desembre, vàrem poder conèixer, de primera mà, la tasca del Doctor Bonaventura Clotet, de la Fundació Lluita contra la sida, i del Sr. Òscar Camps, fundador i president de la ONG Pro-Activa Open Arms

A l’acte, que es va celebrar a les noves instal·lacions de la Clínica Dental Costa Codina, gràcies a la col·laboració del nostre soci el doctor Xavier Costa i a tot el seu equip que van cedir i condicionar les seves noves instal·lacions per l’acte.
El Doctor Bonaventura Clotet va fer un repàs de la lluita contra la sida i va parlar de forma distesa amb els assistents sobre el futur tant de la malaltia com d’altres patologies com el càncer i l’Alzheimer.
En aquest acte, on vàrem comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat de Granollers, el Dr. Clotet va demanar la implicació de les administracions i la ciutadania en la lluita contra la sida, una malaltia que a dia d’avui encara segueix sent incurable.
Per la seva banda, el Sr. Òscar Camps va explicar i va mostrar amb vídeos colpidors la tasca que la seva entitat fa per salvar la vida de persones del Mediterrani.
El fundador de Pro-Activa Open Arms va explicar amb tota mena de detalls les polítiques migratòries europees i la doble moral del govern espanyol que han immobilitzat el vaixell de l’entitat perquè no pugui sortir a salvar vides o els neguen entrar a port en època d’eleccions.
Finalment, el Sr. Martí Batallé, president del GDE, va entregar en nom de tota l’entitat un donatiu a Open Arms perquè segueixin fent la seva tasca, tant útil com lamentablement necessària.

Més informació.

About the Author
El Grup de Desenvolupament de Directius Empresaris GDE, és una associació empresarial sense afany de lucre que pretén estimular i desenvolupar l’activitat econòmica al territori i entre els seus associats.